Café

Besøg vores café og byhave.

Café Kunsthal er en levende cafe, der følger årstiderne. Vi serverer sandwich og salater med inspiration fra nord til syd, hjemmebag og indimellem noget der ikke står på menuen. Hver uge får vi levereret årstidens grønt fra Niels fra Samsø, som har fast stand på Ingerslevs Boulevard. Vi prøver så vidt muligt at imødekomme særlige ønsker som fx laktose/gluten.  

Vi har kaffe fra Mokka House og te samt et stort udvalg af special øl og vand. Café Kunsthal har et samarbejde med Philipson Wine.

Vi har dagens aviser og kunstmagasiner som e-flux, Frieze og Mousse.

Tag computeren med - der er gratis trådløst netværk. 

I sommerhalvåret er det muligt at sidde udenfor i kunsthallens byhave, som bl.a. rummer fire siddeinstallationer af de franske designere Ronan & Erwan Bouroullec.

Caféen sælger også kataloger relateret til udstillingerne samt små gaver som fx Olafur Eliassons solcellelampe Litte Sun og YouTube-bogen af kunstnergruppen Ubermorgen.

Medlemmer af KA Venner får 20% rabat på kaffe og sandwich.

Liquid Fridays i Kunsthal Aarhus
Nyd fredagens første drink allerede fra kl. 16–20. Tag dine venner eller kolleger med. Bare duk op og skål weekenden i møde med os. Til Liquid Friday følger der også noget haps, der matcher musikken og drinken.

Liquid Fridays er
13. oktober
17. november
8. december 2017

Se mere om Liquid Fridays